neděle 14. února 2016

Víkend

Zdravím ,dnes vám přináším post ze svého víkendu ^^ který byl celý takový zvláštní ..
( je to velmi dlouhý článek a možná nebude tak zajímavý ,jak byste mohli čekati ..)

Sobota - dopoledne

Včera dopoledne jsem byla u koní , k mému velikému překvapení se rodiče nabídli ,že mne tam odvezou .. Dopoledne jsem nic závratného nedělala ,jen jsem uklízela louky a celkově dávala všechno do pucu. Navozila jsem ven seno a udělala všechnu tu potřebnou práci..

Sobota - odpoledne

Měla jsem Ferdu na jízdárně ,ze země i ze sedla. Při práci ze země jsme měli maličký zádrhel co se týče osobního prostoru ,ale nechal se srovnat a pracoval tak jak má.. Po dlouhé době jsme skákali O.O celkově byl trošku roztržitý ,ani já jsem nebyla soustředěná tak ,jak bych měla ,skákal pěkně ,jen se možná moc brzy odrážel ,protože má lenivou jezdkyni ,která mu neodpočítá kroky ,nesbalí ho a nedonutí ho ten cval skrátit natolik ,aby mu to vyšlo ..

Psala jsem své kamarádce ,měla jsem nutkavou touhu projet se na Harrym a vyšlo to o.o Dopoledne řádil jako černá ruka ,trochu jsem nad tím přemýšlela ,ale tuhle šanci jsem nemohla nechat plavat xD
S Harrym si nic netroufám ,jsem ráda ,že se na něm můžu svézt ,jen tak se projít :) Je to mladý kůň ,momentálně v přiježdění ,Ziky ho obsedala a musím říci ,že se jí to opravdu podařilo. Je to takový .. mno .. velmi vyrovnaný flegmatik xD nechci říkat ,že je lenivý ,není ,ale nějak neřeší ,že se něco děje.
No ,pár minut jsem jezdila s Harrym ,bylo to dokonalé ,neznám měkkčího koně O.O ( čímž neodsouvám Ferdu ,to nikdy ). Musela jsem brzo skončit ,abych stihla svůj spoj do Prahy.

Sobota - podvečer

Ano ,sobotou se hezky prošťouráme ..
Jela jsem tedy domů ,musela jsem stavit na dvou nepříjemných místech ,ale nešlo to už odkládat. Jedno z nich byl onen čerstvý hrob.. 

Sobota - večer

Mno , řekněme to tak ,že jsem strávila celý den sama.. nebyl to jen jeden den ,s nikým se moc nebavím ,navíc s jediným člověkem ,kterého každý den potkávám a měla bych zájem se bavit řeším jeden spor a důkladně se mu vyhýbám.. Přiznejme si ,v životě každého z nás přijde chvíle ,kdy má potřebu s někým se bavit ..
Ještě den předtím jsem psala jednomu úchvatnému člověku ,dlouho jsem to promýšlela a nakonec jsem se rozhodla ,že jí napíšu.. Je to ten typ lidí ,které budu asi raději sledovat z povzdálí ,neumím se bavit se staršími a vyspělými lidmi ,navíc jsem co se týče konverzace silně neohrabaná ...
Nebylo mi moc dobře ,měla jsem rozhovor ohledně smrti Ofi ,řešilo se ještě pár věcí ,pak jsem se ? pohádala ? to ani ne ... s tím úchvatným člověkem. Nakonec to skončilo u věty " dobrá ,na starší nemám ,mladší se mně bojí ,zbývají moji vrstevníci ... " špatná volba. 
Eh ,zapojila jsem se do hromadného chatu jedné skupinky z naší třídy ._. Posílali vtipy ohedně valentýna ,jeden jsem tam hodila a jak to asi může vypadat ,když se ukáže někdo ,kdo nikdy nepřispívá xD
Sesypali se na mně se slovy ,jak je to staré ,proč se vtírám ,jaká jsem trapka a pár dalších nepěkných výrazů ,které jsem musela googlit ._. Dobrá ,možná jsem se cítila maličko osaměle. Dávala jsem si za vinu Ofinčinu smrt , pohádala jsem se se spoustou lidí ,jednoho člověka jsem nechtěně naštvala >_< Sešlo se toho více za celý ten únor ,všechno se to střetlo v jeden večer. Napadaly mě nepříliš pěkné myšlenky a jak je mým zvykem ,potřebovala jsem někoho zatížit a otravovat ,poslední dobou se tou únikovou cestou stává Yuki. ( což není dobře ,úporně pracuji na tom ,abych to nedělala ..)
Nu ,svěřila jsem se .. zase .. zdá se mi ,že začínám být až příliš otevřená a citlivá. Můj někdejší chlad a nezájem začíná opadat.Chci ho zpátky. 
Netušila jsem ,jak si to mám pořešit ,co se děje ,byla jsem rozrušená a zmatená. Ztratila jsem se ve svém vlastním světě ,opravdu jsem netušila co s čím. Yuki mne přemluvila ,abych jí dala své telefonní číslo ,věděla jsem ,že dělám další chybu ,že tím odhalím další část sebe a přesto jsem to udělala ._. Náš telefonát mně zachránil ,alespoň na těch pár hodin. Vytáhla mně a vysvětlila mi ,co se děje a přivedla mně na jiné myšlenky. Moc děkuju ! ^^
Hrozně jsem se za sebe styděla >_< Měla jsem nakřáplý hlas a zezačátku takový roztřesený ( ehm .. nebudu říkat proč .. ) ,neříkala jsem toho moc ,byla jsem hodně, hodně zmatená o.o Díky bohu za její trpělivost a dobrotu xD božee ,ještě teď si přijdu trapně ..

Noc sobota / neděle 

Nebyla bych to já ,kdybych si vše nepřehrávala v hlavě znovu a znovu a znovu. Po pár hodinách jsem byla zase na začátku ._. Chtěla jsem utéct z tohohle zatraceného světa ,ukončit to trápení jak sebe tak celého okolí. Jak vidíte ,neudělala jsem to
Vybil se mi mobil ,neměla jsem co dělat ,byla půlnoc. Část osazenstva našeho bytu byla v práci ,ta druhá kdesi venku a ta třetí vedle v pokoji pospávala.
Magor Šambi šla řasit látku ! xD Chtěla jsem si sukni nařasit pravidelným skladem a povedlo se ^^ Vedla k tomu dlouhá rovnice ,ve které byli tuším tři neznámé . Když jsem to dodělala ,byla jsem ještě hlouběji ve svých myšlenkách ,čas plynul a já zaznamenala tři ráno.

Další dvě hodinky jsem kreslila. Dobrá ,to co teď řeknu zní zvláštně ,ale byla jsem hodně daleko ,má kresba nedávala vůbec smysl a pořád jsem měla nutkavou potřebu jít do knihovny xD Vůbec jsem se neovládala ,věděla jsem co dělám ,ale nijak jsem se nebránila ,oblékla se a zarazila se až u vchodových dvěřích. V knihovně měli totiž překvapivě zavřeno.
Dělala jsem spoustu dalších věcí ( jmenovitě..hrála na kytaru, běhala po domě ,párkrát jsem narazila ,kdesi jsem ztratila brýle.. )  ,spát jsem šla někdy kolem sedmé ,přičemž moje postel byla plná špendlíků. Našla jsem snadné řešení ,lehla jsem si na zem.
Celou noc jsem se utápěla ve vině.

Neděle - ráno

Probudila jsem se na zemi ,tam kde jsem usínala a mojí první myšlenkou bylo ,kolik jsem toho proboha vychlastala ,musela jsem být zlitá jako dán.Střízlivá logika mně vedla dále po oné ztezce ke zjištění ,že jsem se tolik opít nemohla ,možná nějaké drogy tam mohli hráti roli ,asi jsem si něco šlehla. Poté jsem pokračovala k tomu překvapivému zjištění ,že opilá ani zdrogovaná nejsem ,ani jsem nemohla být, neměla jsem co pít a ani nepiji ( o tom jsme se s Yuki také bavily ). Ono by možná bylo co pít ,ale ten člověk ,který spal na gauči všechno vychlastal sám ._. A můj rachot ho nevzbudil xD 
Bordel tedy slušný ,hlava bolavá jak střep ( přisuzuji to tomu nárazu do zdi .. ). Vše si podrobně pamatuji ,jediné co mi vrtá hlavou je ,kde jsem vzala ten šrám a jak se mi podařilo ztratit brýle ( které jsem našla pod postelí ). 
Kdybych neměla nařasenou sukni ,podivné obrázky ,všechny ty špendlíky a bordel ,tak snad ani neuvěřím ,že se to všechno dělo. Bylo to zvláštní ,skoro jako nějaký sen ,ale byla jsem vzhůru. Podivné ,trochu mě to mate. Nevím ,co mně k tomu všemu vedlo ,celou noc jsem byla roztržitá ,hlavou mi zněly různé útržky rozhovorů ,viděla jsem to malé chladné tělíčko.

Neděle - den 

Celý den mi to vrtá hlavou ,stále se to vrací jako ozvěna. Neměla jsem to komu říci a proto jsem to napsala sem ,myslela jsem si ,že se toho nepříjemného pocitu zbavím. Nezdá se mi.  
Den byl klidný ,šla jsem nakoupit do Alberta a potkala jsem svoji kamarádku z dětství ^^ 
Nic zajímavého jsem nedělala ,myslím ,že v noci jsem si užila až až a navíc jsem udělala to ,co jsem potřebovala.

Tím bych tento předlouhý článek ukončila ,není tu ani pro zájem veřejnosti ,jen jsem se chtěla vypsat. Moc děkuji těm ,co si to přečetli  ^-^ 
Zatím se mějte hezky a neužírejte se tím ,co se stalo ,není dobré hrabat se v minulosti.
Jiskřička


Žádné komentáře:

Okomentovat